Goodnews.ua


В Україні розробили власний автомобіль швидкої допомоги

Апрель 17
20:00 2019

В рамках Х міжнародного медфорума в Києві презентують новий автомобіль медичної допомоги на базі Renault Master. Перетворення Master в «швидку» здійснювалося українськими фахівцями.

Нова «швидка допомога» на базі Renault Master обладнана всіма елементами, необхідними для надання допомоги в складних умовах: апаратом для штучної вентиляції легенів, масками, дихальними трубками; кисневим інгалятором та ін. Постачальники медичного обладнання – провідні українські компанії, передає SpecMachinery.

Renault Master агрегується турбодизельним двигуном стандарту Євро-5, потужністю 125 к.с. з механічною 6-ступінчастою КПП. Автомобіль має цілий ряд систем безпеки: АBS (система допомоги при екстреному гальмуванні), систему курсової стійкості ESP + HILL START ASSIST, подушки безпеки водія і пасажира.

Переобладнанням автомобіля в «швидку допомогу» на замовлення Групи компаній АІС займалося підприємство «Авто-Холдинг».

Новий спецавтомобіль має декларацію про відповідність виробів медичного типу А1, А2, B (ДСТУ 7032) і відповідає вимогам технічного регламенту про медичні вироби, затвердженого постановою КМУ від 02.10.2013 р №753.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Курс валют на 25.09.2024: доллар дорожает

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua