Goodnews.ua


В Україні продають саморобний автомобіль за 400 тис. доларів

Май 22
13:00 2019

Монстра під назвою «Характериник», який має під капотом 4000 кінських сил, створено для перегонів у драг-рейсінг, пише Автотема з посиланням на Авто24.

В Умані відбувся перший етап Професійної української драг-рейсінг серії (перегони на чверть милі), на якому було помічено багато ексклюзивних авто. Зокрема, Сергій Білик привіз на змагання сконструйований в Україні драгстер класу ProMod під назвою «Характерник». Зовні він нагадує Chevrolet Camaro, хоча насправді створений «з нуля». Апарат обійшовся власнику у $450 тис. Однак, Сергій готовий віддати це унікальне авто за 400 тисяч доларів.

На першому етапі драг-перегонів «Характерника» поки що випробовували. На ньому їздили з мінімальним (0,1 бари) тиском надуву. Однак навіть з такими налаштуваннями його двигун V8 потужністю 600 к.с. продемонстрував ураганну динаміку. Він проїхав чверть милі за 10 секунд, досягнувши швидкості 254,27 км/год на фініші.

За маси в 1200 кг автомобіль має надлишкову потужність, однак нинішній етап – це лише «проба пера». За допомогою більшого тиску турбонадуву автомобіль може розвивати до 4000 кінських сил потужності! Таких результатів він може досягти на наступних перегонах, які відбудуться в Луцьку.

Light burnout #camaropromod #характерник Frank Soldridge

Опубліковано Сергієм Біликом Неділя, 19 травня 2019 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Суд з обрання запобіжного заходу Стахіву перенесли на 27 вересня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua