Goodnews.ua


В Україні продають найрозкішніший американський автомобіль 20-х

Январь 13
20:01 2019

В Одесі на продаж виставлено дуже незвичайний автомобіль – Duesenberg J Town Limousine 1929 року. Точніше, не справжній Дюзенберг, а його репліка, пише ТопЖыр.

В Україні продають найрозкішніший американський авто 20-х

Duesenberg – найрозкішніші і найшвидші американські авто довоєнного періоду. Свого часу вони були набагато крутіше, ніж Cadillac, Lincoln або Packard і змагалися з Rolls-Royce і Bugatti. Їх купували мільйонери і зірки Голлівуду і всього випущено тільки 481 автомобіль моделі J.

В Україні продають найрозкішніший американський авто 20-х

Копія Duesenberg створена в 2010 році на базі сучасного авто і оснащена 3,3-літровим дизелем і механічною КПП. Комплектація включає клімат-контроль, ABS і аудіосистему.

В Україні продають найрозкішніший американський авто 20-х

Оригінальна ж модель комплектувалася рядною 6,9-літровою вісімкою потужністю 265 к. с. і розвивала 185 км/год. Якщо цього було мало, то існували 320-сильний компресорний варіант SJ і навіть 400-сильний SSJ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Выплаты семьям погибших в Украине: процедуру упростили

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua