Goodnews.ua


В Україні помітили рідкісний спорткар Aston Martin

Октябрь 15
22:01 2018

В Україні зняли ще одне купе Aston Martin DB11. Нагадаємо, в нашій країні вже є кілька цих авто. Тепер Aston Martin з’явився і в Запоріжжі, пише elauto.net.ua.

Aston Martin DB11 – переломна модель для британської марки, адже вона побудована на новій модульній платформі і оснащена турбомоторами. На вибір доступні 4,0-літровий V8 на 510 л. с. і 5,2-літровий V12 потужністю 608 л. с.

На фото, швидше за все, зображений саме 5,2-літровий варіант. Спорткар Aston Martin розганяється до 100 км/ год за 3,9 с і здатний розвинути 322 км/год.

Також DB11 – перший Aston Martin з віртуальною приборкою, адаптивним круїз-контролем і паркувальним автопілотом. Комплектація включає і адаптивні амортизатори. Ціна DB11 стартує з 6,6 млн. гривень за 4,0-літрову версію і 7,7 млн. – за 5,2-літрову.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Португалія хоче розширити Радбез ООН і реформувати право вето

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua