Goodnews.ua


В Україні помітили найрозкішніший у світі позашляховик

Март 26
09:01 2019

Українські мільйонери продовжують активно купувати новий Rolls-Royce Cullinan. Зовсім недавно перший позашляховик Роллс-Ройс засвітився в Києві, а тепер ще одне авто зняли в Дніпрі.

Фото Rolls-Royce Cullinan надіслав читач topgir.com.ua. Як і київський позашляховик, він також чорний. Хоча, наприклад, на Заході селебріті надають перевагу цій моделі в інших кольорах.

Новий Роллс-Ройс Куллінан обладнаний 6,75-літровим V12 твін-турбо потужністю 571 к.с. Він розганяється до 100 км/год за 5,7 с і розвиває 250 км/год. За комфорт відповідають розкішний салон і пневмопідвіска.

Нагадаємо, що купити Роллс-Ройс Куллінан в Україні можна за ціною від 12,5 млн. гривень. Початкова квота в 6 авто для нашої країни вже вибрана.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Валках на Харківщині відкрився офіс «Зроблено в Україні»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua