Goodnews.ua


В Україні почали штрафувати за червоні поворотники

Ноябрь 30
00:00 2018

Наповнення бюджету під виглядом забезпечення безпеки дорожнього руху все сильніше укріплюється в методах роботи української поліції. Підтверджує це не тільки використання приладів TruCam, але і штрафи за порушення, на які раніше поліція закривала очі, пише Авто 24.

Нещодавно одного з київських водіїв Tesla Model S патруль оштрафував за червоні поворотники.

«Несподівано вранці мене висмикнув з потоку патруль. Причина зупинки: сигнал повороту червоного кольору, що суперечить ДСТУ 3649 від 2010 і порушує п.9 ПДР (використання приладів освітлення і попередження, які переобладнані з порушенням вимог і стандартів)» розповідає водій Tesla.

«Власне, це був сюрприз, тому що до цього 3 місяці ніхто не чіпав. Діалогу з патрулем не вийшло. Мої заклики на успішне проходження сертифікації ні до чого не привели. Мовляв,» заперечуйте в суді, з таким ліхтарем ви не могли пройти сертифікацію. Схему проходження сертифікації ми знаємо. Ставите європейський ліхтар на момент проходження, а потім знімаєте». Розповів власник авто, призначеного для американського ринку.

Нагадаємо, що в Україні діють стандарти, що приписують використання сигналів повороту жовтого кольору. У США допускається використання сигналів повороту червоного кольору.
https://auto.24tv.ua/tag/avtobiznes_tag70

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Почему тошнит после секса — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua