Goodnews.ua


В Renault розповіли, коли чекати дешевий кросовер за $7 тисяч

Январь 23
22:29 2021

Компанія Renault готує ультрабюджетний кросовер під назвою Kiger. Виробник опублікував перше зображення серійної версії новинки (до цього демонструвався ліше концепт) і заявив, що повністю розсекретить її 28 січня. Про це повідомляє First Gear.

Як видно на фото, дизайн Renault Kiger виконаний в стилістиці інших кросоверів бренду, зокрема, Дастера. При цьому незважаючи на те, що це буде бюджетний позашляховик, він зможе похвалитися світлодіодними фарами і денними ходовими вогнями.

По частині техніки недорогий кросовер Рено базується на платформі CMF-A + – аналогічна архітектура використовується його побратимом по концерну, іншим доступним позашляховиком Nissan Magnite. Довжина автомобіля складає менше 4, кліренс – 210 мм.

Що стосується моторів, у Рено Кайгер їх буде два – 1,0-літровий атмосферник на 72 сили (в парі з 5-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач) і більш потужний 1,0-літровий турбомотор віддачею 99 к.с. (З механічною коробкою передач або варіатором на вибір).

У базове оснащення новинки увійдуть системи ABS і EBD, передні подушки безпеки і задній парктронік. Також, в залежності від версії, список обладнання буде включати інформаційно-розважальну систему, круїз-контроль, камеру кругового огляду і систему допомоги при рушанні з місця.

Renault Kiger адресований, в першу чергу, покупцям в Індії, там його будуть продавати приблизно за 500 000 рупій, що трохи менш як 7 000 доларів. Поставки моделі почнуться в першій половині року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Постекоглу неожиданно выступил в защиту тренера Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua