Goodnews.ua


В Італії помічений цікавий УАЗ “Буханець”

Июнь 22
11:00 2019

Архаїчний на сьогоднішній день УАЗ-452, він же УАЗ Буханець у нас в основному асоціюється з вантажним фургоном і військовим санітарним автомобілем. А ось італійці побачили в цій машині зовсім інше призначення – автомобіль для далеких подорожей і активного відпочинку.

Тільки подивіться, який чудовий автокемпер попався на трасі недалеко від міста Модена. Фотографію цікавої машини розмістив на своїй сторінці в Фейсбук Khytrov Maksym. Жовта буханка з темною смугою на борту чимось нагадує міліцейський УАЗик часів СРСР.

Автокемпер привертає увагу високою надбудовою з додатковими віконцями по боках. На даху також бачимо потужний багажник, в передній частині якого бачимо речові бокси, а ззаду – каністри з паливом. А ось доступ до багажника полегшує знімна драбинка, яка закріплена з лівого боку високого даху. Проглядається щось на зразок захисної сітки перед фарами головного світла.

Джерело autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как питаться при болях в суставах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua