Goodnews.ua


Українським автомобілістам повідомили про важливі зміни з «листами щастя»

Сентябрь 26
23:07 2022

Штрафи знову можна перевірити в «Дії», або в кабінеті водія на сайті МВС. Також можна призначати та скасовувати належного користувача онлайн.

Належний користувач — це фізична особа, яка на законних підставах користується транспортним засобом, що їй не належить, пише AmperCar.

«Ділитись транспортним засобом в умовах воєнного стану буває життєво важливо. Проте нести відповідальність за порушення правил дорожнього руху має безпосередньо водій, який був за кермом, а не власник транспортного засобу. Особливо з працюючою системою автоматичної фото- та відеофіксації. Тому можливість призначати належного користувача на певний строк та скасовувати його у будь-який момент завжди актуальна, а особливо під час дії воєнного стану», — зазначив заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

Ініціювати призначення належного користувача в Електронному кабінеті водія може як власник транспортного засобу, який ділиться своїм авто, так і водій, який хоче на законних підставах керувати цим авто. Варто знати певні контактні дані один одного, аби скористатись сервісом.

Також можна призначати належного користувача через застосунок «Дія».

Share

Статьи по теме

Останні новини

Цены на хлеб в Украине вырастут: прогноз

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua