Goodnews.ua


Українські електробайки служитимуть у мексиканській поліції

Декабрь 05
03:02 2020

Електробайками TopCop від української компанії Delfast будуть патрулювати історичний центр мексиканського міста Мексікалі. Про це повідомив у Facebook Данило Тонкопій, один з засновників компанії, пише «Хмарочос».

За словами очільниці міста Марини де Пілар, тепер в історичному центрі міста патрулі будуть їздити на екологічно чистому транспорті.

У 2019 році компанія Delfast підписала контракт з мексиканською поліцією.

Декілька тижнів тому Delfast запустила краудфандінгову кампанію для залучення трьох мільйонів доларів інвестицій за допомогою Fundable – найбільшої краудфандінгової платформи, що допомагає малому бізнесу залучати капітал. Мета кампанії – побудувати свій центр розробки в Україні.

Стартап Delfast запустили в 2014 році Данило Тонкопій і Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки. Старт бізнесу ознаменувався розробкою в 2017 році електробайка з найбільшим запасом ходу в світі. Це досягнення було відзначено в Книзі рекордів Гіннеса як найбільша відстань, пройдена на електричному велосипеді – 367 кілометрів на одному заряді батареї. Рекорд поставили на Київському велотреку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дочь легендарной украинской спортсменки выиграла свой первый индивидуальный турнир в теннисе

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua