Goodnews.ua


Українці знайшли альтернативу старим іномаркам з Європи – це вигідно і дешево

Апрель 12
18:11 2021

Останнім часом до України морем почали активно поставляти вживані машини з Південної Кореї. Як правило, це седани, спеціально адаптовані для роботи на газу. Кількість таких машин на українському ринку зростає і вони можуть витіснити так звані «євробляхи».

На відміну від автомобілів на єврономерах, які прибувають до нас за кілька днів, машини з Кореї доводиться чекати місяцями. Переважно це помаранчеві або срібні седани з газовими двигунами від виробників Hyundai та KIA.

Цілком пристойний автомобіль з Кореї можна придбати за 8-9 тисяч доларів, включаючи послуги доставки. Якщо купувати таке авто в Україні, то воно обійдеться на 2-3 тисячі доларів дорожче.

Втім, є один нюанс: обслуговування «корейця» з газовою установкою коштуватиме дорожче. Наприклад, обслуговування ГБО буде коштувати близько 100 доларів, тоді як за діагностику вітчизняного обладнання доведеться заплатити у 5 разів менше.

Звісно, крім вартості самого авто, на вас чекає чимало додаткових витрат: оформлення покупки, доставка, розмитнення та реєстрація.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Запоріжжі з-під завалів багатоповерхівки дістали жінку, медики надують їй допомогу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua