Goodnews.ua


Українці побудували гібрид “Запорожця” і “УАЗа”: вигляд і можливості вражають

Январь 24
18:20 2021

Антон Казарінов та його друг зібрали гібрид “Запорожця” та УАЗа, пише «Апостроф».

Автомобіль на великих колесах, тому дуже високий. Дуже часто люди хотять сфотографуватися з ним коли бачать його на вулицях. У місто на ньому не виїхати, але Антон катає на ньому 6-річну доньку

За його словами, “Запорожець” купили за 500 доларів через Instagram. Над автомобілем вони працювали 2 місяці по вхідним та після основної роботи у будні дні.

“Запорожець”, напевно, тому що прикольно. Від УАЗика тут залишилися мости, частково, “роздатка” і коробка. Всі інші вузли і агрегати збиралися так: все що лежало в гаражі, все що можна купити”, – розповів Казарінов.

Також він каже, що авто робилося не для змагань і не для подолання перешкод. Але воно може їхати по бездоріжжю на рівні з іншими повнопривідними машинами. Акцент робився на зовнішній вигляд.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Армія РФ втратила в Україні ще 1500 військових

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua