Goodnews.ua


Україна опинилась на порозі гострого дефіциту автогазу

Январь 29
23:09 2021

Через новий Технічний регламент на зріджені гази лютий може стати для України періодом дефіциту автогазу – повідомляє firstgear.ua з посиланням на «Консалтингову групу А-95».

Техрегламент почне діяти з 4 лютого, але держава поки що не готова до таких змін. Можлива зупинка поставок палива на заправні станції.

Такі труднощі обумовлені новими правилами, згідно з якими партії газу повинні будуть мати документ, що підтверджує відповідність вимогам Технічного регламенту.

Відповідати за перевірку будуть спеціальні органи оцінки відповідності.

Однак за термінами не встигають, і органи ще не створені. Тому газ, який буде ввозитися з 4 лютого, просто не буде допущений на ринок.

Також газ може бути затриманий для взяття проб на перевірку. Крім того, повинна проводитися паспортизація партій газу в акредитованій української лабораторії, яких в Україні дуже мало для таких обсягів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тайсон Фьюри рассказал, как собирается победить Усика

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua