Goodnews.ua


Україну можуть заполонити абсолютно нові «євробляхи»

Ноябрь 16
17:00 2018

За даними VWE Automotive, в жовтні 2018 року через Голландію було експортовано понад 26 000 старих автомобілів. Це на 20% більше, ніж за аналогічний місяць 2017 року. Частина голландських вживаних авто «осяде», мабуть, і в Україні, повідомляє autonews.ua.

В останній раз з Голландії за один місяць вивозили так багато вживаних машин в 2012 році. Тобто це було шість років тому.

Чому різко зріс експорт голландських б/у автомобілів? Цьому є кілька пояснень. Наприклад, в Голландії зараз продають дуже багато нових машин. Природно, це призвело до появи великої кількості непотрібних старих авто. Крім того, голландці і імпортують достатню кількість старих автомобілів.

У багатьох країнах економіка зараз перебуває на підйомі, тому там виріс попит на легкові транспортні засоби.

Найчастіше з Голландії експортують машини віком 18-25 років. Лідерами серед них є Volkswagen Golf, Opel Astra, Renault Mégane і Volkswagens Passat. Причому останні дві моделі вибилися в лідери відносно недавно. Багато голландських вживаних машини, що відправляються на експорт, раніше перебували в лізинг. Стан у них відповідний.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нарушения гормонального фона, от которых страдает внешность: 9 симптомов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua