Goodnews.ua


Україну можуть наповнити тисячі авто-потопельників

Май 01
22:00 2019

Від проливних дощів в Далласі страждають не тільки городяни, а й їхні транспортні засоби. У соцмережах все частіше з’являються відеоролики затоплених гаражів і авто-потопельників.

Звичайно, частина з цих машин ще можна врятувати. Не виключено, що всі ці втоплені автомобілі незабаром «спливуть» на місцевих ринках, а потім можуть потрапити і на вітчизняний ринок.

Відзначимо, що українці стали частіше купувати вживані автомобілі з США. За словами експертів, такі машини дешевше, ніж європейські аналоги, тому і користуються попитом серед наших співвітчизників.

Купівля такого автомобіля може виявитися дуже вигідною, якщо авто оперативно піддалося ремонту, вчасно висушили і замінили всі пошкоджені деталі. Але існує і зворотна сторона медалі – авто, що побувало під водою, може мати незворотні пошкодження, на виправлення яких знадобиться чимало коштів, які, найчастіше, перевищують вартість самого автомобіля.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Зеленський у Нью-Йорку зустрівся з президентом Парагваю Пеньєю

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua