Goodnews.ua


Українських водіїв приголомшили нововведеннями

Март 30
21:00 2019

Вже з травня українських водіїв чекають нововведення.

З 1 травня 2019 в Україні вступлять в силу нові правила техогляду. Крім того, зміниться порядок проходження перевірки технічного стану транспортного засобу, також водіям видаватимуть спеціальні мітки з радіочастотної ідентифікацією, які потрібно буде приклеїти в правій частині вітрового скла з внутрішньої сторони.

Все це робиться для того, щоб уникнути фальсифікації протоколів на СТО. У поліції впевнені, що тепер порушників буде значно менше. Зміни відбуваються планово, адже Україна до 2020 року хоче перейти на європейські норми техогляду. Про все це повідомили в Головному сервісному центрі при Міністерстві внутрішніх справ.

Якщо водій вирішить здійснити ОТК, йому видадуть паперовий бланк разом з міткою радіочастотної ідентифікації. Ці мітки можна буде зчитувати за допомогою спеціальних приладів – вони будуть допомагати перевірити чи допущений автомобіль брати участь в дорожньому русі. Всі ті, хто отримав бланк старого протоколу, має право ними користуватися до кінцевого терміну дії.

Юристи вважають, що нарешті буде створено єдиний реєстр, а також відзначають, що подібні нововведення наближають українське законодавство до європейського.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua