Goodnews.ua


Українським автомобілістам готують нові штрафи

Январь 27
20:01 2019

Народні депутати Верховної Ради України підготували законопроект, який передбачає штрафи щодо власників автомобілів, в відпрацьованих газах яких міститься велика кількість шкідливих речовин, пише Автотема з посиланням на Аutonews.

У законопроекті наголошується, що якщо у транспортного засобу (ТЗ) вперше буде виявлено надмірний вміст шкідливих речовин у відпрацьованих газах, то тоді його власника правоохоронці попередять і зобов’яжуть за два тижні усунути порушення.

Якщо ж порушення автовласник не усуне, то тоді йому загрожує штраф.

У законопроекті чітко прописаний механізм повноважень дорожньої поліції для виявлення ТЗ, які надмірно забруднюють атмосферу.

Даний законопроект найближчим часом повинні внести на розгляд народних депутатів у першому читанні.

Раніше повідомляли, що у появі в Україні у великій кількості автомобілів з іноземною реєстрацією винні підприємці, які приблизно сім років тому знайшли лазівку в українському законодавстві.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер українських футзалістів: Від гри до гри почуватимемося впевненіше

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua