Goodnews.ua


Українські бронемашини «Варта» відправили на експорт

Февраль 05
13:01 2019

Нігерія купила українські колісні бронемашини «Варта», і зараз вони готуються до відправки в Африку. Про це розповів генеральний директор підприємства «Українська бронетехніка» Олександр Кузьма, пише Автотема з посиланням на Autonews.

Скільки конкретно бронемашин «Варта» купила Нігерія – не повідомляється. Також нам не відома сума контракту. Цю військову техніку в Африку відправлять з морського порту Одеси.

Судячи з усього, бронемашини «Варта» можна вигідно продавати на зовнішньому ринку. У всякому разі, до них ще деякі країни проявили інтерес. Наприклад, «Українська бронетехніка» зараз готується підписати контракт з Саудівською Аравією.

У лютому бронемашини «Варта» покажуть на міжнародній виставці зброї і військової техніки IDEX в Абу-Дабі, завдяки чому можуть бути укладені нові контракти на їх поставку. Олександр Кузьма не сумнівається, що ця бойова машина викличе великий інтерес.

Бронемашини «Варта» на озброєнні української армії з’явилися в 2017 році. Нещодавно нова їхня партія була відправлена ​​в 35-у бригаду морської піхоти. Роботи над цією машиною тривали три роки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Интер и Ювентус забили восемь голов на двоих в ничейном поединке

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua