Goodnews.ua


Українцям розповіли, хто виграв від розмитнення евроблях

Ноябрь 14
10:00 2018

У нових законах №8487 і №8488 про зниження акцизного збору при імпорті авто є свої плюси і мінуси. Так, у них немає позитиву для автоімпортерів, пише Znaj.ua.

Про це розповів генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Експерт зазначає, що фактично дозволили ввозити будь б/у авто. Для простих українців «евробляхеров» це 100% перемога і 100% позитив. Особливо знижка на розмитнення протягом 90 днів з моменту публікації законів.

«Плюс розмитнення без виїзду за кордон на внутрішній митниці без документів на авто при наявності договору купівлі/продажу авто, оформленого без нотаріуса в будь підворітті на Подолі. Тому привітати їх можна, вони об’єдналися і перемогли, поки автомобілісти на українській реєстрації мовчали», — зазначає експерт.

Негативними ж закони виявилися для тих, хто заробляв на ввезення «евроблях». При цьому експерт вважає, що нові правила є позитивними для простих українців, які не мають автомобілів.

«За зниженими податками (в 5-38 раз) можна пригнати навіть авто Євро-0. Плюс депутати почули критику і поширили знижку 50% на акциз на всіх українців, а не тільки «бляхерів», — зазначає він.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада продовжує не жалувати власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Складається таке враження, що там, під куполом, не займаються більше нічим, крім як ускладненням життя евробляхеров. В підтвердження цьому парламент випустив ще два закони, здатних перетворити життя будь-якого свідомого власника автомобіля на єврономерах в справжнісіньке пекло.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Міноборони з початку року допустило до експлуатації 900 зразків зброї та військової техніки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua