Goodnews.ua


Українці поставили рекорд вивезення дизельних авто з Німеччини

Апрель 28
16:00 2019

Динаміка експорту старих дизельних автомобілів з Німеччини в Україну за минулий рік виросла в 2,5 рази.

Поки німецький уряд та мерії найбільших міст Німеччини боряться за звільнення своїх вулиць від екологічно брудних дизельних автівок, українці радо допомагають їм у цьому. Згідно даних сайту autozeitung, експорт вживаних дизельних автомобілів з Німеччини у 2018 році порівняно з позаминулим зріз на 20,5%. Більшість автомобілів роз’їхалось в сусідні країни, однак за динамікою вивезення лідирує Україна. Порівняно з 2017-им роком у минулому до нас вивезли на 136,8% дизельних машин більше.

Менш розвинуті країни Європи також наростили обсяги ввозу з Німеччини “брудних” дизелів. Це Хорватія (+ 89,6%) і Словенія (+ 51,5%). Окрім того, збільшився експорт і до більш розвинутих сусідів – Австрії (+ 41,3%), Франції (+ 34,0%), Іспанії (+ 30,8%). Однак можливо, звідти вони поїдуть в інші країни третього світу – у Північну Африку, наприклад. А от в Польщу експорт збільшився всього на 8,9%.

Водночас в ті країни, де популярність дизелів знижується так само стрімко, як і в Німеччині, динаміка ввозу падає. Це, перш за все, “електромобільна” Норвегія (- 25,6%), а також Швейцарія (- 18,7%) і Фінляндія (- 9,0%).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Минимальную заработную плату в 2025 году повышать не буду – Минфин

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua