Goodnews.ua


Українці масово відмовляються сплачувати штрафи за перевищення швидкості

Ноябрь 17
18:00 2018

Минув місяць з тих пір як поліція почала використовувати прилади TruCam. Вже є перші результати такої роботи. Штрафи за перевищення швидкості оплатили лише 58 % порушників.

Вимірювання швидкості за допомогою приладів TruCam прокоментував перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький. На його думку, результати застосування приладу TruCam не лише в цифрах. Результати – в превенції даного правопорушення.

«Адже, з самого початку використання приладів, ми заявляли, що проводимо вимірювання у максимально відкритий спосіб:
1) Всі місця, де ми проводимо вимірювання (а це місця концентрації ДТП з тяжкими наслідками), позначені на карті, яку можно знайти на нашому сайті та сторінці в ФБ.
2) Перед місцями вимірювання, в обов’язковому порядку, встановлено спеціальні знаки, які попереджають про фото-, відео фіксацію правопорушень.
3) В місцях вимірювання стоїть службовий транспортний засіб з увімкненими проблисковими маячками синього кольору.»

Патрульними поліцейськими в період з 16.10.2018 по 13.11.2018 за перевищення встановлених обмежень швидкості руху винесено 8 123 постанови про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за частинами першою та третьою статті 122 КУпАП. Накладено стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 2 мільйони 289 тисяч 135 гривень, з яких сплачено добровільно на загальну суму 1 мільйон 325 тисяч 234 гривні, що становить 58 % від загальної суми накладених штрафів.

«Але хочу ще раз наголосити, що проводячи фіксацію у такий спосіб, ми даємо чіткий сигнал — наша мета не наскладати якомога більше матеріалів, а попередити це правопорушення, знизити швидкість руху в найнебезпечніших місцях», — каже Олексій Білошицький.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дочь легендарной украинской спортсменки выиграла свой первый индивидуальный турнир в теннисе

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua