Goodnews.ua


Українці допомогли Tesla досягти Марса

Февраль 08
10:00 2019

Українські журналісти орендували в Києві американський електромобіль «Тесла Модел Ес» вартістю 2 млн грн. Поїхали ним у село Марс Семенівського району Чернігівської області. Хотіли показати, що «Тесла» досягла Марса. Торік засновник однойменної компанії винахідник Ілон Маск відправив на планету Марс свій електромобіль, пише Автотема з посиланням на GazetaUA.

— Більшість жителів села Марс і райцентру Семенівка не чули про Ілона Маска, дослідження Марса чи електромобіль «Тесла», — розповідає журналіст Ельдар Сарахман, 34 роки. — До нас підходили і розпитували, декількох ми на ньому покатали.

Марсом село назвали за часів СРСР через його віддаленість від обласного центру. До Чернігова звідси — 160 км. Зараз у селі живуть п’ятеро людей.

«Тесла» подолала 700 км. Протягом подорожі тричі зупинялися на зарядку. Дорогою назад пошкодили два колеса.

— Це було випробування електромобіля в суворих умовах, — розповідає Олександр Поляков із компанії «Електрокарс», що володіє машиною.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Потоотделение: важная функция детоксикация организма

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua