Goodnews.ua


Українці активно пересідають на старі авто

Март 08
19:00 2019

Закінчення терміну пільгової легалізації автомобілів на єврономерах спровокувало черговий рекорд на первинному ринку легкових автомобілів. Так, в лютому первинну реєстрацію в Україні пройшли 90,8 тис. легкових авто, з яких 85 тис. шт. були імпортовані автомобілі з пробігом, про це повідомляє Укравтопром.

В результаті, в порівнянні з лютим минулого року, реєстрації імпортного секонд-хенду виросли майже в 14 разів, а відносно січня поточного року – на 65 відсотків.

Левову частку в цих реєстраціях охопили колишні «євробляхи», для яких лютий був останнім місяцем розмитнення за зниженими ставками акцизного податку.

Найбільш популярною маркою у розмитненому секонд-хенді в минулому місяці був Volkswagen. У лютому українські номери встиг отримати 17 971 вживаний Фольксваген.

На другому місці Opel, за місяць 9420 б/в автомобілів цієї марки пройшли свою першу реєстрацію в Україні.

Автомобілі марки Audi зайняли третю сходинку на первинному ринку легкових автомобілів, що були в експлуатації, з результатом 7608 машин.

BMW вибрали 6442 українці і це четвертий результат.

Замикає п’ятірку найпопулярніших марок лютого RENAULT, 6120 автомобілів якої поміняли свої іноземні номери на українські.

Всього з початку року свою першу реєстрацію в Україні пройшли 136,5 тис. вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону, що в 12 разів більше ніж за аналогічний період минулого року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Від посмертного донора з Хмельницького пересадили чотири органи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua