Goodnews.ua


Українці налагодили найшвидший спосіб перевезення суперкарів

Январь 18
23:38 2020

Щорічно в світі проходять десятки різних автошоу і нерідко суперкари або ретро-автомобілі для участі в них везуть з інших континентів. Природно, найшвидший спосіб доставки учасників – повітрям і, як не дивно, часто перевезенням елітних авто займаються українці.

Як повідомляє ТопЖир, зокрема мова йде про авіакомпанію Antonov Airlines ( «Авіалінії Антонова»), що експлуатує найбільші в світі транспортні літаки. Ми часто бачимо, як транспортники Антонова перевозять великогабаритні вантажі на кшталт турбін для електростанцій, залізничних локомотивів або компонентів ракет Ілона Маска. Але і суперкари нерідко бувають вантажем Анів.

На даний момент флот Antonov Airlines налічує 13 літаків, і 8 з них – дійсно важковаговики. Найчастіше суперкари перевозить Ан-124 «Руслан».

Зокрема, «Руслани» регулярно обслуговували популярне американське ралі суперкарів Gumball 3000. Так, 14 років тому тріо українських літаків перевезло 125 дорогих авто з Великобританії в США транзитом через Бангкок. Серед них були і кілька Bugatti Veyron за $ 1,5 мільйона, і Porsche Carrera GT, і Aston Martin DB9.

Наступного разу в 2008 році «пасажирами» Ан-124 стали Mercedes SLR McLaren, Lamborghini Murcielago, Ferrari F430 і кабріолети Rolls-Royce Phantom. Перевезли їх швидко і без проблем.

У виняткових випадках можуть використовувати Ан-225 «Мрія» – найбільший літак всіх часів і народів. Цей шестимоторний велетень досягає 84 м в довжину, а розмах його крил – 88,4 м. Його максимальна вантажопідйомність – 250 тонн, а в 43-метровому відсіку поміститься до 80 автомобілів.

Загалом, українські транспортні літаки – найшвидший спосіб перекидання суперкарів у величезних кількостях на інший кінець світу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Запоріжжі пролунали вибухи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua