Goodnews.ua


УАЗ «Буханка» повалено: Британська машина 1950-х знову у виробництві

Январь 18
11:28 2020

У кожного з двадцяти родстерів спеціального видання Plus 4 70th Anniversary Edition вже є власник

Британська фірма Morgan оголосила про випуск “ювілейної” серії родстера Plus 4 – 70th Anniversary Edition, якою завершиться епоха спорткарів на сталевому шасі. Нові моделі марки використовуватимуть алюмінієву платформу CX-Generation від родстера Morgan Plus Six. Загалом планують скласти двадцять особливих родстерів. У кожного з них вже є власник.

Автомобілі спеціального видання відрізняються особливим платиновим кольором кузова і колісних дисків, ексклюзивним декором і золотистим забарвленням рами, яку автомобілі марки отримали вперше за 111 років її існування.

Morgan Plus 4 70th Anniversary Edition оснастили мотором Ford Duratec GDI 2.0, форсованим до 182 к.с., проти 156 к.с. у звичайної моделі. У парі з мотором працює стандартна п’ятиступінчаста механічна коробка передач виробництва Mazda, що передає всю міць агрегата на задню вісь. За рахунок збільшення віддачі агрегата, час прискорення з місця до 100 км/год скоротився на 0.3-0.4 секунди і займає менше 7.0 секунд. Також особливим “четвіркам” дісталася спортивна вихлопна система Aero Rasing з чорними керамічними патрубками.

В іншому Plus 4 70th Anniversary Edition повністю повторює базовий родстер, включно з дерев’яним остовом кузова навколо салонної клітки. Салон, як і раніше, оформлений у ретро-стилі: приладова панель оздоблена натуральним шпоном, дверні карти – шкірою, на підлокітниках – вишивка. В оснащення увійдуть спортивні сидіння з підігрівом, підсвічування в нішах для ніг, глянцево-чорне рульове колесо Mota-Lita, темно-сірі килимки, мохеровий чохол на капот і пам’ятна фотографія.

Складання “ювілейних” родстерів розпочнеться в лютому, а перші поставки клієнтам – у квітні. У Великій Британії Morgan Plus 4 70th Anniversary Edition оцінили в 61 995 фунтів стерлінгів (72 550 євро).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Эрнандес хочет остаться в Милане, но получить значительное повышение зарплаты

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua