Goodnews.ua


У «євробляхерів» почали вилучати машини

Декабрь 27
16:30 2020

В Україні викрили нову схему «розводу» власників автомобілів на європейській реєстрації за участю поліції. Про це повідомили у спільноті «Авто Євро Сила» у Facebook, пише «АвтоПортал».

Зазначається, що правоохоронці намагалась відібрати машину на єврономерах у водія. Пригода трапилась днями у столиці.

«19.12.20 в м.Києві, на вулиці Боженка 40, патрульна поліція зупинила машину на литовській реєстрації. За кермом був законний власник автомобіля-Вадим Кириченко та його дружина. Співробітники поліції намагалися забрати машину, пояснюючи це тим, що вона знаходиться в розшуку, але хто подав в розшук та коли, вони відмовилися говорити. Пізніше, по незрозумілим причинам, приїхала поліція Васильківського району», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з’ясування ситуації тривало кілька годин, але за допомогою активістів власнику вдалося «відбити» машину в правоохоронців.

Детальніше дивіться у відео:

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Закарпатській митниці попередили про сповільнення руху через КПП «Тиса» у зв’язку з ремонтом мосту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua