Goodnews.ua


У Харкові з’явилася платна для поїзду вулиця

Июль 30
17:00 2018

У Харкові зробили платним проїзд вулицею Різдв’яна, яка пролягає через Центральний ринок. Водіям перегороджують шлях шлагбаумами, а тих, хто відмовляється платити відправляють до адміністрації ринку.

Повідомлення про це з описом події виклав місцевий житель на сторінці у Facebook.

Уздовж вулиці Різдвяна організована приватна автостоянка і охочим проїхати через неї «транзитом» необхідно сплатити 10-50 гривень. Незадоволеним блокують автомобілі, відправляють до заступника начальника ринку.

Поліція, яка приїжджає на виклик, повідомляє, що «ви тут не перший, все їм платять, йдіть в адміністрацію і розбирайтеся».

«Тітка замначальник, інформує що у них на ринку «все приватна власність», включаючи їх приватну дорогу. З повагою ставлюся до власності і прошу показати документ, що підтверджує її слова. Документів немає. Вірніше, вони є, але не тут, а там — у фірмі яка їх «юридично супроводжує», — розповів водій.

Як результат, ніяких документів в адміністрації ринку не змогли показати, окрім прейскуранта з цінами. Патрульна поліція, переконавшись, що харьківчанин не буде писати заяву, поїхала, так і не дочекавшись розв’язки конфлікту. А водієві, який розповів про подію, у адміністрації роздрукували «не фіскальний чек» на суму 10 гривень з припискою «в’їзд легкових автомобілів, причепів».

Нам пишут:Ехал вчера с пл. Конституции на Алексеевку. Решил объехать перекрытый участок Клочковской через БлагБаз….

Опубліковано Харьков 1654 Середа, 25 липня 2018 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Курс валют на 24.09.2024: доллар дорожает

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua