Goodnews.ua


У Путіна закликають розібрати Кримський міст

Декабрь 31
22:00 2018

Міст являє небезпеку для всіх

Керченський міст, який був побудований Росією в 2018 році і з’єднує окупований Крим з територією Росії, насправді не потрібен ні Україні, ні РОСІЇ.

Про це заявив колишній радник Путіна, російський економіст Андрій Ілларіонов.

Експерт переконаний, що від моста ніякої користі немає і він створений лише для того, щоб задушити українську економіку східної України.

“Це міст під назвою “удав” в самому прямому сенсі цього слова. Його занижена арка не пропускає 44% судів, які раніше проходили у Маріуполь і Бердянськ. По ширині він набагато вужчий, ніж інші мости. Саме автомобільне полотно побудоване буквально над рівнем води, плюс до цього прикріплені спеціальні рахунки, які забороняють прохід будь-яких судів, у тому числі маломірних і човнів”, – повідомив Ілларіонов.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселона уничтожила Реал с Луниным на Сантьяго Бернабеу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua