Goodnews.ua


У мережі показали рідкісний седан, який понад 50 років простояв в сараї

Январь 31
12:18 2021

На автомобільному ринку США виставили на продаж рідкісний седан DeSoto Airflow, який зійшов з конвеєра понад 87 років назад. За даний автомобіль власник просить 8,5 тисяч доларів, пише MMR.

Седани цієї марки випускалися в Америці з 1934 по 1936 роки, та були досить революційними, адже саме в цьому авто вперше були зроблені фари у рівень, обтічні крила та форми кузова. Але дуже швидко ці автомобілі зійшли з виробництва, так як не мали великого попиту.

За 87 років свого існування автомобіль проїхав лище 29 тисяч миль, тобто 46,6 тисяч кілометрів, та мав двох власників. Проте останній з них дуже рідко ним користувався, і саме по цій причині автомобіль простояв у сараї цілих 50 років.

Сам автомобіль знаходиться в чудовому стані, але зрозуміло що він потребує технічного обслуговування перш ніж виїде на дорогу. За деякими даними відомо, що автомобіль має якісь незначні проблеми з паливним баком та гальмівною системою, проте має майже новий карбюратор, який декілька років тому замінювався власником. Гордістю автомобіля можна назвати його рідні вузли і агрегати, а також абсолютно оригінальний салон, крісла якого знімалися та у запакованому стані бережно зберігалися окремо від автомобіля.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Київщині ППО працює по ворожих дронах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua