Goodnews.ua


У Канаді задарма розпродують практично нові автівки

Ноябрь 17
01:00 2018

Уряд Канади виставив на продаж кілька сотень автомобілів, які були куплені в 2018 році для обслуговування саміту країн «Великої сімки» в Квебеку. Причому продають за відчутно зниженими цінами, повідомляє Автовод.

Всього для учасників саміту країн «Великої сімки» в Квебеку канадський уряд купив 600 абсолютно нових автомобілів на загальну суму в 23 млн канадських доларів. В основному це престижні моделі чорного кольору. Наприклад, Chrysler 300C, Chevrolet Suburban, а також Toyota Sienna, Ford Escape, Mitsubishi Outlander і Dodge Journey.

На даний момент канадський уряд на аукціонах уже продав 167 автомобілів з 600.

Покупців чекають ще дуже багато практично нових автомобілів за недорогою ціною. Так, новий Chrysler 300C в Канаді вартує більше 42 000 канадських доларів, а автомобіль, який брав участь в саміті з пробігом менше 1 000 миль продають всього за 25 342 канадських доларів.

Загалом, канадці й американці мають дуже хорошу можливість дешево купити автомобілі з мінімальним пробігом та у відмінному стані.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Не хотите играть — на фронт»: Алиев дерзко обратился к футболистам Динамо и Шахтера после провала в еврокубках

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua