Goodnews.ua


Toyota готує ще один кросовер

Апрель 29
20:59 2020

Не так давно японський автовиробник представив свою нову модель – кросовер Toyota Yaris Cross. Однак на тестах була помічена ще одна модель.

У Facebook з’явилися шпигунські знімки, на яких зображений невідомий кросовер Toyota. Судячи з усього, фотографії були зроблені в Таїланді і на них ми бачимо «брата» RAV4.

Силует і задня частина новинки дуже схожі на Toyota RAV4, проте модель буде побудована на абсолютно іншій платформі GA-C, яка вже лежить в основі седана Corolla. Саме тому можна зробити висновки, що модель отримає назву Corolla Cross по аналогії з недавно представленим Yaris Cross.

Технічна частина новинки буде, як очікується, такою ж, як у Corolla. Тобто під капотом розташується бензинова «турбочетвірка» на 1,2 л, «атмосферники» на 1,6, 1,8 і 2,0 л, а також одна з двох гібридних установок – на базі 1,8 і 2,0-літрових моторів.

Прем’єра кросовера, ймовірно, пройде в кінці поточного, або на початку наступного року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Корпусні меблі: сучасні рішення для вашого інтер’єру

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua