Goodnews.ua


Торкнеться кожного! На українських дорогах вводять нові стандарти

Июль 21
08:00 2018

В Україні почали застосовувати десятирічну гарантію на відремонтовані дороги. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«З цього року на всі дороги, які ремонтуються, діє гарантія мінімум 5 років і починає даватися вже 10-річна гарантія по ряду областей. І це повинно стати стандартом для України. Адже при наданні гарантії, коли компанія-підрядник бере на себе зобов’язання, що робить цю дорогу, в разі виявлення дефектів зобов’язана усунути їх за свій рахунок, і це виключає корупцію», – говориться в повідомленні.

Омелян зазначив, що в цьому році обсяг Дорожнього фонду становить 32,5 млрд. грн.

«Завдяки Дорожньому фонду відомо, скільки коштів і яка область отримує на ремонт і відновлення автодоріг. Державна цільова програма розвитку автомобільних доріг державного значення на 2018-2022 рр. показує, що саме і коли буде відбудовано, ресурс під це гарантований. Така системність – це хороший шлях для компаній і економіки України. Інфраструктура – це проекти не на один рік, а на 5-10 років вперед, і, нарешті, дорожня галузь отримала перспективу і безпечне фінансування», – зазначив Омелян.

Джерело autoconsulting.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Капитан МЮ прокомментировал свое удаление в матче с Тоттенхэмом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua