Goodnews.ua


ТОП-5 автомобілів, які знецінюються найшвидше

Январь 18
20:28 2020

Майже кожна нова машина з часом знецінюється, хоча, звичайно, є винятки. Але одні автомобілі втрачають в ціні швидше, ніж інші. Autoexpres назвав п’ять автомобілів, які знецінюються найшвидше за перші три роки експлуатації.

Fiat Tipo Station Wagon 1.4 MPI Lounge

Fiat Tipo (див. фото вгорі) у Великобританії через три роки після купівлі у дилерів знецінюється на 75,43%. Цей автомобіль дешевшає найшвидше.

Хетчбек Peugeot 308 1.5 BlueHDI 130 Tech Edition

Peugeot 308 в комплектації Tech Edition має дуже багато класного обладнання. На жаль, він швидко знецінюється. Через три роки після купівлі він втрачає 73,17% своєї первісної ціни.

SsangYong Turismo MPV 4wd Selectable 2.2 ELX T-Tron

SsangYong Turismo MPV на перший погляд може здатися хорошим вибором, адже він недорогий і практичний. Однак, якщо ви захочете потім його продати, то будете розчаровані. Через три роки експлуатації Turismo MPV втрачає 72,80% своєї первісної ціни.

Седан Audi A8 Quattro 3.0 TDI V6 Vorsprung Tiptronic

Люксовий седан Audi A8 Quattro чомусь знецінюється швидше, ніж його конкуренти Merc S Class і BMW 7 Series. Через три роки після купівлі він втрачає в ціні 72,29%.

Peugeot 108 1.0 Allure

3-дверний хетчбек Peugeot 108 в комплектації Allure виглядає гідно, хоча і коштує дорого. Але на вторинному автомобільному ринку не високо оцінюють камеру заднього виду і легкосплавні диски. Ця модель через три роки після купівлі втрачає 72,03% своєї первісної ціни.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку среди игроков Челси за игру с Арсеналом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua