Goodnews.ua


ТОП-10 автомобілів з великим пробігом, які можна купувати

Декабрь 22
09:10 2020

Експерти назвали найнадійніші автомобілі, які можна купувати навіть з великим пробігом. Основою рейтингу стали дослідження американських організацій Consumer Reports і JD Power, а також звіти німецької організації з технічного нагляду TUV і німецького автомобільного клубу ADAC.

ТОП-10 автомобілів з великим пробігом, які можна купувати - today.ua

Перше місце по надійності зайняв кросовер Subaru Forester, який випускають з 1997 року. Більшість його власників не поспішають з ним розлучатися навіть через десять років експлуатації. Надійні двигуни дозволяють власникам Forester без будь-яких проблем проїжджати понад 500 тисяч кілометрів.

Друге місце в цьому рейтингу зайняв субкомпактний вен Ford Fusion, розроблений спеціально для Європи. Відмінна німецька збірка і надійні двигуни забезпечують йому довге життя. Можна спокійно купувати навіть 15-річні екземпляри.

ТОП-10 автомобілів з великим пробігом, які можна купуватиТретє місце по надійності у Toyota Corolla. Седан дев’ятого покоління, який з’явився в 2000-му році, взагалі не іржавіє, а бензинові двигуни спокійно ходять по кілька сотень тисяч кілометрів.

На четвертому і п’ятому місці опинилися дві моделі Audi. Зокрема, на четвертому місці по надійності компактне спортивне купе Audi TT першого покоління, яке випускали з 1998 по 2005 рік. Під капотом у нього знаходиться 1,8-літровий турбодвигун. На п’ятому місці седан Audi A6 другого покоління, що з’явився в 1994 році. Під капотом у нього надійний двигун V6.

ТОП-10 автомобілів з великим пробігом, які можна купуватиУ десятку найбільш надійних машин, які можна купувати навіть з великим пробігом, також потрапили Mercedes-Benz SLK, Toyota Camry, Toyota RAV4, Honda CR-V і Lexus RX.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фьюри мечтает о трилогии с Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua