Goodnews.ua


ТОП-10 автомобілів-довгожителів

Февраль 25
13:01 2019

У деяких автовиробників є моделі, які вони випускають десятиліттями. І таких машин насправді не дуже мало. Здається, вони безсмертні. Пропонуємо вам ТОП-10 автомобілів-довгожителів, пише Автотема з посиланням на Autonews.

Chevrolet Suburban – 1935
Перше покоління Suburban дебютувало в 1935 році. Цій моделі скоро виповниться 100 років. Зараз продається одинадцяте покоління цього позашляховика.

Ford F-Series – 1947
Серійне виробництво пікапа Ford F-Series почалося в 1947 році. З 1977 року він щорічно є найбільш продаваним автомобілем в США.

Toyota Land Cruiser – 1951
Японський позашляховик Toyota Land Cruiser випускають дуже довго, майже 70 років. За цей час його дизайн мало змінився, хоча, звичайно, не обійшлося без деяких нововведень.

Chevrolet Corvette – 1953
Chevrolet Corvette з повним правом вважається легендарною моделлю. Але чи залишиться вона такою після того, як з’явиться її нове покоління? У нового Corvette двигун буде розташовуватися посередині.

Mercedes-Benz SL – 1954
З кожним роком продажі німецького кабріолета Mercedes-Benz SL знижуються. Однак ми впевнені, що Mercedes-Benz від нього ніколи не відмовиться.

Toyota Crown – 1955
Седан Toyota Crown з’явився в 1955 році. Зараз випускають його п’ятнадцяте покоління (воно побудоване на платформі TNGA).

Nissan Skyline – 1957
Коли Nissan Skyline вперше з’явився у продажу, а це було в 1957 році, він являв собою досить скромний седан. Зараз він перетворився на високопродуктивний Infiniti Q50.

Porsche 911 – 1963
Porsche 911 – це, мабуть, найзнаменитіший спорткар у світі. Вже багато десятиліть він є прекрасним прикладом того, на що здатна німецька автомобільна промисловість.

Ford Mustang – 1964
Ford Mustang вже давно став культовим мускул-каром. Для багатьох він символ американського способу життя. З 2014 року Mustang продається і в Європі. Причому продається дуже успішно.

Toyota Corolla – 1966
Toyota Corolla з’явилася в 1966 році. Зараз випускають її дванадцяте покоління. За весь час у світі продали понад 40 млн. одиниць цієї моделі

Chevrolet Camaro – 1966
Серійне виробництво першого покоління Chevrolet Camaro, як і Corolla, почалося в 1966 році. Зараз випускають шосте покоління цієї моделі. Причому вона продається не тільки в США, а й, наприклад, в Європі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Всегда есть бутылка свежего пивка»: Конопляка рассказал, как улучшает себе настроение

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua