Goodnews.ua


Тендер на ремонт найгіршої траси України неочікувано скасували

Июнь 10
15:00 2019

В Україні скасували тендер на 1,1 млрд гривень на капітальний ремонт найгіршої дороги країни Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

Про це свідчить інформація на сайті прозорих закупівель Prozorro.

Зі сторінки тендеру випливає, що Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпорядилася скасувати торги через скаргу підрядника «Полтавабудцентр», який був раніше дискваліфікований. Згадана компанія оскаржила у АМКУ допуск до аукціону учасників «Альтком» та «Ростдорстрой», заявивши, що у їхній документації були неточності.

Так, «Альтком» не надав свідоцтво про держреєстрацію бурової установки Bauer BG-40, а «Ростдорстрой» не вказав марку бетоноукладчика для будівництва автотраси.

При цьому, «Укпавтодор» раніше, нібито, двічі письмово підтвердив, що заявлені в скарзі «Полтавабудцентру» неточності в тендерній документації підрядників не є порушенням умов проведення торгів.

Разом з тим «Укпавтодор» у Facebook повідомив, що через згадану компанію уже заблоковано близько 50 тендерів на ремонт доріг по всій країні.

Адміністративна колегія Антимонопольний комітет України розпорядилася скасувати тендер на капітальний ремонт дороги Н-14…

Опубліковано Укравтодор Понеділок, 10 червня 2019 р.

По материалам: ТСН

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что делать, если болит горло, и чего делать точно не стоит

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua