Goodnews.ua


Суперкари корупціонерів продадуть, щоб допомогти бідним

Май 26
14:00 2019

Програма під назвою “Робін Гуд” стартує у Мексиці.

Згідно програми “Робін Гуд”, перший аукціон, який пройде найближчої неділі, має зібрати 1,5 мільйони доларів. На ньому буде продано 77 автомобілів, серед яких Porsche, Chevrolet Corvette, Mercedes-Benz, Ford Mustang та кабріолет Lamborghini Murcielago.

“Раніше це працювало як Робін Гуд навпаки, – говорить голова новоствореного Інституту повернення викрадених товарів Рікардо Родрігес. – Корупціонери обкрадали людей і збагачували себе”.

Виручені кошти підуть до двох муніципалітетів південного штату Оахака, які є найбіднішими в країні.

У доповіді Організації економічного співробітництва та розвитку за 2017 рік зазначено, що Мексика щорічно втрачає від 5% до 9% свого валового внутрішнього продукту (ВВП) від корупції.

Інший аукціон буде намагатися продати три будинки на суму не менше 7 мільйонів доларів, включаючи один з критим басейном у дорогому районі Мехіко. Гроші підуть на програму молодіжної реабілітації.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Як гідроізоляція Hyperdesmo захищає будівлю від впливу ультрафіолету

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua