Goodnews.ua


Стало відомо, скільки уживаних іномарок легалізовали в Україні у минулому році

Январь 11
11:07 2021

В останній місяць 2020 року на українські номери перейшли понад 40 тис. вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону, повідомляє Укравтопром. Більша кількість реєстрацій імпортного секонд-хенду фіксувалася лише 22 місяці тому.

У порівнянні з груднем минулого року реєстрації бувших в експлуатації іномарок зросли на 31 відсоток. Як наслідок, розмитнений секонд-хенд зайняв 80% первинного ринку легкових авто.

Всього за підсумками 2020 року на українські номери перейшли 353,4 тис. ввезених з інших країн уживаних легкових авто. Нагадаємо, що за минулий рік в Україні було реалізовано 85,5 тис. нових легковиків. Таким чином, 4 з 5 вперше зареєстрованих у минулому році легкових автівок були імпортним секонд-хендом.

Найпопулярнішою маркою серед ввезених іномарок з пробігом стала німецька Volkswagen. За дванадцять місяців 2020 року українці привезли і зареєстрували 58518 вживаних Фольксвагенів.

Другий результат у FORD. Власниками ненових автомобілів цієї марки стали 33811 українських автомобілістів.

На третьому місці Skoda – 28782 розмитнених і зареєстрованих машин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Португалії запровадять нову систему видворення нелегалів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua