Goodnews.ua


Skoda дражнить новим кросовером Kosmiq

Январь 22
17:01 2019

Компанія Skoda оприлюднила перший тизер нового компактного SUV, який за попередніми даними отримає ім’я Skoda Kosmiq і стане найбільш компактним представником SUV-сімейства чеського бренду, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Виходячи із запропонованого зображення, новинка зберегла основні риси концепту Skoda Vision X, в першу чергу, двоярусну оптику з тонкими лініями ходових вогнів над основною світлотехнікою. В цілому ж, SUV має впізнавану корпоративну стилістику екстер’єру.

Модель створена на базі модульного шасі MQB і, по завіряннях Skoda, при довжині кузова в 4250 мм забезпечить один з найбільш містких салонів серед представників свого класу.

З технічної точки зору автомобіль буде практично повністю повторювати Volkswagen T-Roc, в тому числі по набору доступних силових агрегатів, що дозволить знизити вартість автомобіля, зробивши його більш доступним і зручним в обслуговуванні та постачанні запчастинами.

Очікується, що новий кросовер в серійному виконанні буде представлений на початку березня під час Женевського автосалону, а продажі повинні стартувати ближче до середини року. Чи з’явиться Skoda Kosmiq на нашому ринку – поки достеменно не відомо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Днепр проиграл Констанце в ответном матче Кубка Европы ФИБА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua