Goodnews.ua


Складено рейтинг найкращих бюджетних вживаних авто в Україні

Декабрь 24
19:30 2020

Експерти назвали найнадійніші, компактні та практичні вживані автомобілі в Україні, повідомляє ТСН.

Так, надійний хетчбек С-класу – Hyundai i30. Відмінна вартість на ринку нових авто серед конкурентів – 450 тисяч грн. На вторинному ринку даний автомобіль можна придбати за 378 тисяч грн за машину 2018 року випуску з пробігом у 20 тисяч км.

Придбати новий хетчбек Audi A3 в Україні не вийде, він більше не постачається. Третє покоління моделі є в Україні за 308 тисяч грн.

Міський надійний автомобіль Mazda 2 офіційно не продається в Україні. Вартість четвертої генерації моделі на вторинному ринку становить 297 тисяч грн. Преміальний Mercedes A-Class досить дорогий варіант на ринку нових автомобілів в Україні – від 940 тисячі грн. Машини попередніх поколінь обійдуться в 370-450 тисяч грн.

Opel Karl приваблює покупців своєю надійністю і простотою. Придбати машину в салонах України неможливо. Вживаний варіант з пробігом в 20 тисяч км обійдеться в приблизно 230 тисяч грн. Автомобіль VW Golf відомий у всьому світі. Нове покоління моделі обійдеться від 590 тисяч грн. На вторинному ринку машини попередніх генерацій коштують від 180 тисяч грн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Глава Естонії: Потрібне реформування Радбезу ООН для «делегітимізації агресії як інструменту управління»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua