Goodnews.ua


Ситуація на кордоні з Польщею загострюється, водії перекрили трасу

Октябрь 03
13:01 2018

Біля пункту пропуску «Краковець» на українсько-польському кордоні (Львівська область) близько 50 водіїв вантажних автомобілів 2 жовтня на годину перекрили рух транспорту, передає УНІАН.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, в такий спосіб водії-далекобійники протестували проти великих черг на українсько-польському кордоні в яких вантажні фури очікують на перетин кордону кілька діб.

«2 жовтня, близько 19:05, на автодорозі “Львів – Краковець” біля митного посту “Краковець” 30-річний водій вантажного автомобіля Scania, мешканець Львівщини, разом із невідомими, у кількості близько 50 осіб, перекрили рух автомобілів у зв’язку з тим, що водії великогабаритних автомобілів протягом двох діб стоять у черзі для перетину кордону», – зазначається у повідомленні.

У відомстві зазначили, що увечері, 2 жовтня рух на автодорозі сполученням “Львів – Краковець” було повністю відновлено.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

NaVi проиграли G2 в гранд-финале BLAST Premier Fall Final 2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua