Goodnews.ua


Система автофіксації дала збій – штрафи приходять іншим водіям

Июль 16
20:22 2020

Національна поліція фіксує випадки невірної ідентифікації номерів системою автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це йдеться у відповіді департаменту патрульної поліції Нацполіціі на запит Українських Новин.

«Наголошуємо, що випадки некоректної роботи системи, пов’язані з невірною ідентифікацією номерного знака, були зафіксовані, проте, згідно з контролю за порядком здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, а також після розгляду відповідних скарг громадян така постанова про накладення адміністративного стягнення за правопорушення в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, скасовується», – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що невірна ідентифікація номерного знака трапляється через те, що деякі порушники використовують номери, зареєстровані за іншими транспортними засобами.

Повідомляється, що окремого обліку щодо помилково винесених штрафів в інформаційно-телекомунікаційній системі «Інформаційний портал Національної поліції України» не передбачено.

Крім того, наголошується, що в разі виявлення використання реєстраційного номерного знака, який зареєстрований за іншими транспортними засобами, поліцією приймаються невідкладні заходи щодо розшуку такого автомобіля і притягнення правопорушника до відповідальності відповідно до вимог законодавства України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Реал запретил Мбаппе посещать дерби против Атлетико

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua