Goodnews.ua


«Швидку», подаровану для АТО, продають на сайті оголошень

Август 01
17:00 2018

В Костополі, що на Рівненщині, розгортається скандал довкола машини швидкої допомоги, купленої рік тому на добровільних засадах для бійців тоді ще АТО. «Швидку» купив для воїнів уродженець Костополя, який живе в Польщі. Тепер же соцмережами ширяться скріншоти з сайту для продажу автомобілей, де, імовірно, продають цю ж автівку.

Публікація з сайту Костопільської РДА майже річної давності підтверджує – автомобіль придбаний за кошти уродженця Костополя Стригуна Богдана Олександровича, що зараз живе в Польщі, але щиро переймається подіями, які відбуваються на Батьківщині. Є там і фото, де на фоні свіжекупленої «швидкої» фотографувались чиновники й волонтери (головна світлина).

А днями, як свідчить допис у фейсбуці Василя Захожого, який поширили у спільноті «Костопіль-Час», оголошення про продаж цього ж, або, принаймні, дуже схожого Fiat Ducato, з’явилось на сайті, що спеціалізується на продажі автівок.

Такого ж змісту пости є і в інстаграмі волонтера Богдана Стригуна, що купив машину, доукомплектував її й з благородними намірами відправив на Батьківщину.

Це автомобіль ще в мене в дворі в Варшаві! Перед виїздом на Україну в наше місто-герой Костопіль! Я був морально задоволений що хоч чимось допоміг нашій армії ще й костопільчанам!

A post shared by Bogdan (@bodya_st_) on

Ось як відреагував на цей факт сам дарувальник автомобіля швидкої Богдан Стригун:

«Шкода, що так сталося цей автомобіль рівно в два рази більше коштував в Польщі. Не говорячи про кордон, за який потрібно було платити. Проблискові маячки я купував окремо від машини. Звичайно (носилки) для тяжко поранених. Автомобіль був приготовлений мною в Варшаві до поїздки в АТО.»

На даний момент цього оголошення на сайті AUTO.RIA ми не знайшли.

Як розповів нам автор поста Василь Захожий, оголошення з сайту зняли вчора. Коли він поцікавився, сказали, що продана. Але небайдужі люди повідомили, що машина знаходиться в селі Мирне Костопільського району.

Джерело: piwnich.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Харкові кількість постраждалих від удару РФ зросла до десяти

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua