Goodnews.ua


Шулявський міст планують закрити у середині грудня

Ноябрь 06
20:00 2018

Демонтаж Шулявського шляхопроводу планують почати орієнтовно 15 грудня, пише «Сегодня» з посиланням на інформацію КМДА. Тоді ж міст закриють для руху автомобілів.

Зараз на розв’язці тривають роботи з перекладки інженерних мереж.

Раніше заявлялося, що Шулявський шляхопровід почнуть демонтувати 3-4 листопада. Наразі на шляхопроводі так і не з’явилися знаки, які попереджують водіїв про дорожні роботи.

На Троєщині за 48 мільйонів гривень реконструювали занедбану зелену зону. У Києві також збираються відремонтувати Наводницький парк. Реконструкція пам’ятки місцевого значення оцінюється у 89 млн гривень. Там з’являться велодоріжки та нове освітлення. Крім того, мер Києва Віталій Кличко планує реконструювати або знести Палац спорту. Кличко назвав його «сараєм з минулого».

Міська влада обіцяє відкрити рух Подільським мостом за два роки — про це розповів Віталій Кличко під час інспекції об’єкта. Щоб продовжити будівельні роботи, потрібно прибрати незаконно збудовані дачі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Морант: Баскетбол — мое спасение и ментальное здоровье

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua