Goodnews.ua


Штраф за перевищення швидкості накладатимуть не завжди

Октябрь 16
11:01 2018

Патрульна поліція нагадує про закінчення випробувального терміну вимірювання швидкості і офіційну роботу камер TruCam. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Білошитський, пише ТСН.

Останнє нагадування!Пілотний режим з контролю швидкості закінчується сьогодні. Вже завтра (16.10.2018) ми не…

Опубліковано Олексієм Білошицьким Понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Пілотний режим закінчився, а патрульні отримали повне право зупиняти та виписувати штрафи за перевищення швидкісного режиму. Сума стягнення залежить від швидкості з якою рухався автомобіль. Але за перевищення до 20 км/год штраф не виписуватимуть.

Якщо перевищення швидкісті становило більше 20 км/год то розмір штрафу відповідає 255 грн, а якщо вище 50 км/год — 510 грн.

На карті від патрульної поліції вказано де само розташовуються екіпажі, оснащені камерами, але цей список буде змінюватися та оновлюватись.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рух в четвертый раз подряд сыграл вничью, вырвав ее у Александрии в последние секунды матча

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua