Goodnews.ua


Що станеться, якщо у кожної людини в світі буде авто

Февраль 03
18:19 2021

Напевно, якби кожен із нас мав автомобіль – це була б справжня трагедія для нашої планети, адже кожен автомобіль викидає в атмосферу певну кількість CO2, що неодмінно відбивається як на житті планети, так і на нашому здоров’ї.

Тож, провівши деякі дослідження, експерти назвали 4 основні сфери, які найбільше б постраждали при такому “автомобільному бумі”, та які були б наслідки, пише «Апостроф».

По-перше – екологія.

Якщо наразі в атмосферу щорічно потрапляє 2,5 млрд тонн CO2, то у випадку “автомобільного буму” ця цифра була б вже дещо іншою, приблизно 15,5 млрд тонн. Розумієте масштаб, так?

По-друге це виробництво.

Зараз на Землі налічується приблизно 1,2 млрд автомобілів, та 7,5 млрд людей. Якщо навіть найменші з нас матимуть автомобілі – додатково з’явиться 6,3 млрд автомобілів, а це потребує 5,6 млрд тонн сталі, що зовсім не мало, правда ж?

Однією з проблем також є і затори.

Якщо кожному з нас раптово знадобиться кудись поїхати – довжина затору складатиме 36 мільйонів кілометрів, і це враховуючи що автомобілям довелося б стояти один на одному в 900 рядів. Страшно навіть уявити, скільки часу нам знадобилося б аби подолати потрібну нам відстань.

Ну і звичайно ж паливо.

У випадку такого божевілля, нафтовикам довелося б збільшити видобуток нафти більше ніж у 5 разів, але давайте пам’ятати, що ресурси нашої планети теж не безкінечні, і ми повинні цінувати те що вона нам дає поки вона ще є. В любому випадку, ціни на паливо досягатимуть кілька сотень доларів за барель, і просто напросто в якийсь момент поступово всі автомобілі припинили б свої поїздки, адже у людей просто не було б грошей.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Клубы из Саудовской Аравии интересуются защитником Ювентуса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua