Goodnews.ua


Що не можна робити при запуску двигуна взимку

Январь 13
11:00 2019

Всім відомо, що експлуатація машини в зимовий період виразно відрізняється від літньої. Взяти, наприклад, запуск двигуна – елементарна, здавалося б, дія, яку ми виконуємо в день по кілька разів. У мороз автолюбителі, які піклуються про свою машину, повинні бути обережні, заводячи двигун.

Багато водіїв, що влітку, що взимку, сідаючи в машину і заводячи двигун, відразу рушають з місця. І якщо в спеку це допустимо, то в морози робити так не можна. Зачекайте хоча б півхвилини, щоб на приладовій панелі погасли всі індикатори.

Ще одна часта помилка власників машин на механічній коробці передач – вони запускають стартер, не вичавлюючи педаль зчеплення. Це дуже навантажує двигун в умовах холодної погоди.

Машина не заводиться? Запам’ятайте: більше 5 раз поспіль заводити машину намагатися не можна! І кожна спроба повинна тривати не більше 10 секунд. Якщо не вдається впоратися з п’яти спроб, витягуємо ключ з запалювання і вирушаємо на пошуки причини проблеми.

Деякі думають, що взимку машину потрібно прогрівати по 10-20 хвилин, мовляв, так всі системи «прокинуться». Виявляється, автомобілю досить пари хвилин, щоб приступити до повноцінної роботи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Морант: Баскетбол — мое спасение и ментальное здоровье

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua