Goodnews.ua


Секрет доступних вживаних автомобілів з Німеччини

Июль 14
22:00 2018

Для багатьох українських водіїв доступні іномарки з Німеччини сприймаються як манна небесна. Але мало хто замислюється про природу цього явища. Ми публікуємо реальну історію водія, який продав в Німеччині свій Mercedes A-класу в хорошому стані за 400 євро, і залишився дуже задоволений. Може, для когось такий стан речей стане справжнім відкриттям.

«З приводу вартості авто і обслуговування в Німеччині. Минулої п’ятниці я продав свій Mercedes A класу. Пробіг був не великий, 152000 км. Знаєте за скільки я його продав? За 400 євро», – про це написав користувач Олексій Гарін в ФБ.

«Раз на 2 роки потрібно проходити тих огляд. Щоб я пройшов тех-огляд потрібно пару речей: замінити датчик SRS (на їзду і безпеку не впливає), замінити каталізатор і котушку запалювання. Вартість цього всього близько 3500 євро. Тобто 3500 євро щоб я зміг поїздити ще 2 роки.

Що роблять з цим в Україні – на SRS забивають, ну лампочка горить і все. Каталізатор – можна і з порожнім їздити, пофіг на екологію.

Хотілося мені віддати цю машину за 400 євро? Ясно, що ні.

Я вважаю, що мені ще пощастило, так як продав її авто дилеру при покупці нової машини.

Коли ви говорите про дешеві машинах в Європі, то замислюєтеся про причини цього явища?”, – написав Гарін.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Будет бегать весь чертов вечер»: Тайсон рассказал, что ждет Пола в их бою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua