Goodnews.ua


Рятувальники отримали унікальний український всюдихід

Ноябрь 20
18:00 2018

Це снігоболотохід Sherp Pro, який у 2018 році поповнив ряди Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС). Дивовижна машини була продемонстрована на ряді профільних виставок в Києві. А на початку року одну таку машину придбала «Укртранснафта», пише Автоцентр.

Розповімо докладніше про цей всюдихід. Машина збирається з комплектуючих в Києві, на підприємстві «Квадро Інтернейшнл». Унікальний кузов з алюмінію і сталі володіє легкістю і міцністю. Екіпаж – 2 людини.

Sherp Pro комплектується оригінальними шинами наднизького тиску, які виготовляють на білоцерківському підприємстві Rosava. Маса транспортного засобу зі спорядженням – 1600 кг. Довжина – 3400 мм, а ширина і висота – однакові, 2520 мм.

Снігоболотохід оснащується 1,5-літровим дизельним двигуном Kubota потужністю 44,3 к.с. Коробка передач – механічна, 5-ступінчаста. Максимальна швидкість на суші – 45 км/год. Машина також може плавати – до 6 км/год. У маточинах коліс можуть встановлюються додаткові паливні баки, в результаті запас ходу збільшується з 15 до 73 годин.

Цікаво, що в Україні нещодавно з’явився ще один виробник схожого за компонуванням і розмірами снігоботохода. Машина під назвою THOR родом з Дніпра була засвічена на фестивалі OldCarLand 2018 у Київ. У неї вже кузов з композитних матеріалів і куди більш потужний двигун – 2,0-літровий GM в 200 к.с. (420 Нм).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Прикордонники показали, як відбивали газовидобувні вежі поблизу Зміїного

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua