Goodnews.ua


Розмитнення «євроблях» в Україні: нові подробиці

Апрель 06
14:03 2021

В Україні планують запровадити нову модель розмитнення автомобілів. Розмитнити транспортний засіб буде можливо через портал «Дія». Це питання обговорили на засіданні Національної ради реформ, передає прес-служба Офісу Президента України.

Про це пише AmperCar.

Як зазначається, через українську митницю щорічно проходить близько 500 тис. автомобілів.

«Національна рада реформ також розглянула питання впровадження нової моделі розмитнення автомобілів. В результаті маніпулювання з вартістю транспортних засобів в кишенях хабарників осідає приблизно 150 млн дол., А втрати бюджету досягають 300-400 млн дол. Тому пропонується передбачити автоматизовану прозору формулу, яка допоможе розраховувати вартість автомобіля за уніфікованими критеріями », – йдеться в повідомленні.

За даними Офісу президента, прогнозується, що протягом наступних п’яти років після впровадження нової моделі вартість розмитнення легкових автомобілів буде зменшена на 30%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Почему аллергию легко спутать с простудой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua